ستاره ای در شب

مرغ کنتاکی با مخلفات

Posted on: 11/02/2008

مواد لازم:
مرغ درشت=یک عدد
زعفران آبکرده=به مقدار دلخواه
نمک و فلفل=به میزان لازم
قارچ=200 گرم
پیاز درشت=یک عدد
گوجه بزرگ=3 عدد
فلفل دلمه ای =یک عدد
روغن مایع =2 قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

مرغ را تمیز می شوئیم اما پوست آنرا نمی کنیم چون هم مرغ خشک نمی شود وهم بعد از پخت ظاهر خوبی پیدا می کند سپس تمام سطح مرغ را زعفران می مالیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم. قارچ و پیاز و فلفل دلمه و گوجه فرنگی ها را بصورت چهارگوش ریز خرد میکنیم. در کمی روغن با حرارت زیاد تفت می دهیم تا آب نیاندازد و در صورت تمایل مقدارکمی رب گوجه فرنگی هم اضافه کرده و با سایر مواد تفت می دهیم.

وقتی تقریبا موادمان پخته شد مقدار کمی هم از زعفران و تمام آبلیمو را به مواد افزوده و از روی حرارت برمی داریم. مقداری از موادمان را در شکم مرغ می ریزیم و شکمش را با نخ می دوزیم سپس سیخ جوجه گردان فر را برمیداریم و درمرغ فرو می کنیم بطوریکه وزن مرغ در همه جهات یکنواخت باشد. سپس پاهای مرغ را با نخ به هم می بندیم. و بالهایش را هم از پشت با نخ به هم می بندیم و در فر قرار می دهیم. زیر مرغ ظرف پیرکسی را که کمی آب در آن ریخته ایم قرار می دهیم تا هم مرغ خشک نشود و هم آبش در این ظرف بچکد. گریل فر را روشن کرده و می گذاریم تا در حدود 2 تا 3 ساعت مرغ بچرخد و روی آن کاملاً طلایی شود. سپس مرغ از جوجه گردان درآورده و در ظرف پیرکس قرار میدهیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و در فر قرار می دهیم و شعله پائین فر را روشن کرده و میگذاریم تقریباً یکساعت در فر بماند سپس آنرا درآورده و باقیمانده مخلوط  قارچ و پیاز را دور مرغ می ریزیم و مجددا در فر بمدت نیم ساعت قرار می دهیم. در آخر آب مرغ باید به اندازه نصف استکان یا کمتر باشد. سپس مرغ را در ظرف دلخواه قرار داده و مخلوط قارچ و آب مرغ را دورش می ریزیم.

 

2 پاسخ to "مرغ کنتاکی با مخلفات"

بچه جان مگه تو آشپزی که انقدر دستور آشپزی می نویسی؟!
شایدم منظورت اینه که اینا رو دوست داری و خوشت میاد که برات درست کنن!

نه. من اینا رو برای زن ها مینویسم که وقتی اومدن تو وبلاگم!!! ببخشید ، تو تارگاهم حوصلشون سر نره.

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

پیام مدیر وبگاه

سلام ای نام تو بهترین سرآغاز بی نام تو نامه کی کنم باز این وبنامه دارای مطالب مختلفی است که می خواهم شما از آن لذت ببرید و خودم هم خوشم بیاید. امید وارم که شما از آن لذت ببرید.خداحافظ. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار یک حدیث از امام علی: تنهایی از همنشین بد بهتر است.
Image and video hosting by TinyPic

بهشون لطف داشتید

آمار وبلاگ

  • 8,230 بازدید ها

بیشترین لطف را داشتید

  • هیچکدام
%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: